Fotografii de produs

Dorim sa va povestim despre cativa dintre clientii nostrii si diverse tipuri de fotografie de produs pe care acestia au dorit.

Dr Oetker a venit la noi sa ii fotografiem!

Agentia de publicitate cu care noi colaboram ne-au intrebat daca suntem dispusi sa fotografiem produsele Dr. Oetker. Fara sa respir am acceptat, le-am aratat portofoliul meu de pe www.fproduse.ro si am cazut la un comun acord. Un numar de peste 200 de produse de la Dr. Oetker, Cosmin si Alex au ajuns pe fundalul meu alb pentru a fi fotografiate. Nu pot spune ca a fost un contract usor – avand in vedere faptul ca ei au dorit ca produsele sa fie decupate. Aceste produse aveau nevoie sa ajunga pe website-urie de e-commerce – www.auchan.ro, www.carrefour.ro sau www.emag.ro
Toata actiunea a tinut undeva la 3-4 saptamani – clientii dand un feedback pozitiv.

Ca si referinta, puteti vizita link-ul de la Auchan Romania pentru a vedea unul dintre produse.

Karaver au avut nevoie de fotografii cu fundal alb pentru Amazon

Distribuitorii Karaver Romania au avut nevoie de fotografii cu fundal decupat pentru a le vinde pe www.amazon.com
Este minunat sa stim ca am putut onora aceasta comanda, iar unul dintre aceste produse le puteti apasand aici

Kipa – o cerere neobisnuita – fotografie de produs cu manechin invisibil

Cei de la Kipa Romania, producatori de haine, au avut nevoie de niste poze ceva mai complexe – cu manechin invisibil!
Cateva dintre ele le puteti vedea pe site-ul nostru la sectiunea “Fotografii haine”. Fiind greu pentru a ne angaja la sedinte foto cu copii, am stabili ca aceasta sa fie cea mai buna optiune! Link de referinta il gasiti aici.

ACN piese au avut nevoie de fotografii de produs

Un proiect interesant, cei de la ACN piese-utilaje m-au contactat pentru a fotografia tot ce au in stoc. Pretul a fost diferit fata de alte proiecte, avand in vedere cei de la ACN nu au dorit cu fundal decupat, iar piesele sa fie cat mai natural fotografiate. Acestia mi-au marturisit ca pana sa contacteze un fotograf dedicat profesionist, au cumparat si au fotografiat intr-un cort alb foto insa nu au avut succes in a reusi sa optina rezultatele pe care le-am livrat noi. Fundalul pe care l-am ales a fost de PVC – o alegere buna avand in vedere ca unele piese erau unsuroase. Cele mai multe piese au avut un efect foarte interesant, lumina imprimandu-se interesant. Link de referinta il aveti aici

Piesa de rezistenta: sistemul de protectie pentru marsupiu bebei pentru Emag

Roxana a creat un sistem de protectie pentru bebei impotriva vremii urate. Trebuie sa recunosc, ca aceste protectii au fost destul de greu de fotografiat, avand in vedere ca nu aveam un bebe natural. Insa fotografiile au reusit ca produsul sa il faca sa fie vandut mai ales pe Emag. Link de referinta il aveti direct catre Emag

Photoshoot fotografii de produse pentru bannere si expozitii

Precum spune si titlul, sunt cativa ce au dorit ceva diferit pentru websiteurilor lor. Cofetaria Andreea sau Cosmetice Hotels sunt o parte dintre cei cu care noi am colaborat si am reusit sa ii multumim.
Pentru cei de la Cosmetice Hotels – fotografiile au fost imprimate si puse intr-un stand special la Romexpo – in cadrul unuia dintre targurile hoteliere. Cei de la Cofetaria Andreea au dorit ceva mai diferit pentru produselor lor, avand nevoie de bannere pentru a atrage atentia tuturor!

V-am povestit cateceva despre clientii pe care noi, cei de la www.fproduse.ro am colaborat. Speram ca trecerea de la magazin fizic catre unul virtual sau magazin e-commerce sa fie realizata prin noi.